Tele2 Internet Basis, Zorgeloos Bellen en TV Basis

Logo Tele2 Tele2 Basis Internet met Zorgeloos Bellen en Televisie Basis is een abonnement dat wordt aangeboden door Tele2. Het pakket is grotendeels gelijk aan het Light pakket, echter bij dit pakket ligt de downloadsnelheid hoger: tot 60 Mb/s in plaats van 20 Mb/s bij het Light pakket. De voordelen van dit pakket: zijn Interactieve TV, razendsnel internet, 5 uur bellen naar vaste en mobiele nummers, draadloos internet, interactieve TV-gids, Tele2 Videotheek, en gratis gebruik draadloos modem. Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Tele2. De aansluitkosten van dit pakket bedragen 30 Euro.

Prijs per maand € 40,00
Downloadsnelheid 60 Mb/s
Uploadsnelheid 8 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja
Actie ja

Profiteer van een tijdelijke actie. De eerste 6 maanden betaalt u slechts 40,00 per maand. De normale prijs van dit pakket (het tarief dat u betaalt na het eerste half jaar) bedraagt 45,00 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

Andere pakketten van Tele2: