Caiway Alles-in-1 Voordelig

Logo Caiway Het Alles-in-1 Voordelig pakket is het instappakket van Caiway. Het is een compleet pakket met een 100 Mbit/s downloadsnelheid, ruim 70 zenders, waarvan meer dan 30 in Full HD kwaliteit en voordelige telefonie. Met deze glasvezelverbinding kunt u met meerdere personen / apparaten tegelijk online zijn, zonder snelheidsverlies, waarbij het uploaden en downloaden ook nog eens even snel is.

Televisie bekijkt u via de coaxkabel, met het allerbeste beeld met meer dan 70 tv zenders, waarvan 35 in Full HD. Ook kunt u via de kabel gratis televisie kijken op extra televisies in huis, maar ook live op uw tablet, smartphone, laptop en pc.

Voor telefonie betaalt u een start- en gesprekstarief van 11 cent per minuut, waarbij u per gebelde seconde betaalt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar nummers in Nederland.

Met een Alles-in-1 Voordelig pakket kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en telefonie gaat via glasvezel. Indien u kiest voor Interactieve TV ontvangt u een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit u aan via glasvezel.

Prijs per maand € 46,00
Downloadsnelheid 100 Mb/s
Uploadsnelheid 100 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja
Actie ja

Tijdelijk betaalt u gedurende de eerste 3 maanden slechts 39 Euro per maand.

Andere pakketten van Caiway: