Caiway Alles-in-1 Snel

Logo Caiway Het Alles-in-1 Snel pakket is het snelste pakket van Caiway, naast de minder snelle "Voordeel" en "Slim" pakketten. Het is een compleet pakket met een 300 Mbit/s downloadsnelheid, ruim 70 zenders, waarvan meer dan 30 in Full HD kwaliteit en voordelige telefonie. Met deze glasvezelverbinding kunt u met meerdere personen / apparaten tegelijk online zijn, zonder snelheidsverlies, waarbij het uploaden en downloaden ook nog eens even snel is.

Televisie bekijkt u via de coaxkabel, met het allerbeste beeld met meer dan 70 tv zenders, waarvan 35 in Full HD. Ook kunt u via de kabel gratis televisie kijken op extra televisies in huis, maar ook live op uw tablet, smartphone, laptop en pc.

Voor telefonie betaalt u een start- en gesprekstarief van 11 cent per minuut, waarbij u per gebelde seconde betaalt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar nummers in Nederland.

Met een Alles-in-1 Snel pakket kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en telefonie gaat via glasvezel. Indien u kiest voor Interactieve TV ontvangt u een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit u aan via glasvezel.

Prijs per maand € 40,00
Downloadsnelheid 600 Mb/s
Uploadsnelheid 600 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja
Actie ja

Tijdelijk betaalt u gedurende de eerste 3 maanden slechts 39 Euro per maand.

Andere pakketten van Caiway:

Caiway Internet + Bellen

Geen pakketten van Caiway met internet en telefonie in 1 pakket gevonden.

Caiway Internet + TV

Geen pakketten van Caiway met internet en televisie in 1 pakket gevonden.