XS4ALL Alles-in-1 Compact

Logo XS4ALL Het pakket wordt gratis geïnstalleerd door een installatiemonteur. U ontvangt tevens een FRITZ!box modem met een waarde van 199 Euro, beveiligingssoftware voor 3. Bellen doet u voor een vast laag tarief van 10 cent per minuut of gratis naar andere abonnees van XS4ALL. Wilt u veel bellen, kunt u voor 15,00 per maand extra gratis naar vaste en mobiele nummers in de Benelux bellen. Nummerbehoud is gratis.

De digitale televisie omvat circa 70 televisiezenders en 100 radiozenders,waaronder 33 zenders in HD kwaliteit. Ook kunt u Live TV pauzeren en terugspoelen tot 200 uur aan programma’s opnemen. Met behulp van de WebTV app kunt u niet alleen gewoon op de televisie, maar ook op uw tablet of smartphone kijken.

XS4ALL Alles-in-1 Smart is snel en heel eenvoudig te bestellen via onze partner Internetdealer.nl. U profiteert dan van extra voordeel ten opzichte van overstappen via de website van XS4ALL zelf. Op de website van Internetdealer vult u in een formulier uw gegevens in en uw aansluiting wordt aangevraagd.

Prijs per maand € 45,00
Downloadsnelheid 40 Mb/s
Uploadsnelheid 4 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja
Actie ja

Dit is een actie. U ontvangt tijdelijk een gratis Android tablet bij uw bestelling via onze partner Internetdealer. Daarbij ontvangt u de eerste 6 maanden een korting van 17,50 op de maandelijkse kosten. U betaalt dan slechts 45,00 Euro per maand. Na de eerste 6 maanden betaalt u de normale maandelijkse kosten van dit pakket. Deze bedragen 62,50 Euro per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

Andere pakketten van XS4ALL:

XS4ALL Internet

Geen pakketten van XS4ALL met alleen internet gevonden.

XS4ALL Internet + Bellen

Geen pakketten van XS4ALL met internet en telefonie in 1 pakket gevonden.

XS4ALL Internet + TV

Geen pakketten van XS4ALL met internet en televisie in 1 pakket gevonden.

XS4ALL Internet + Bellen + TV

Geen 3-in-1 pakketten van gevonden.