KPN Internet Extra Snelheid tot 100 Mb/s

Logo KPN Stapt u over naar KPN, kunt u dit gemakkelijk doen met de overstapservice en de 100% installatiegarantie, wat inhoudt dat u het pakket eenvoudig zelf kunt installeren en de hulp kunt krijgen van een gratis monteur indien dit nodig is. Daarnaast krijgt u de beschikking over gratis mobiel internet voor uw uw laptop, om op meer dan 1700 hotspots buitenshuis te kunnen internetten, zoals op veel NS-stations, vakantieparken en La Place restaurants. Bij uw abonnement ontvangt u standaard gratis draadloos modem en bent u natuurlijk verzekerd van het betrouwbare netwerk van KPN!

Prijs per maand € 33,99
Downloadsnelheid 100 Mb/s
Uploadsnelheid 10 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket nee
Actie ja

Dit is een actie. De eerste drie maanden betaalt u 33,99 per maand. Het normale maandbedrag (wat u na de eerste drie maanden betaalt) bedraagt 46,49 per maand. Tijdelijk betaalt u ook geen activatiekosten, ontvangt u gratis installatie door een monteur en WiFi-check, een Google Chromecast plus een modem in bruikleen.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

Andere pakketten van KPN: