Nieuw op overstap.info: het aanbod van Caiway

Geplaatst op: 18-08-2017

Caiway is een merknaam van het bedrijf CAIW dat bestaat sinds 1981 en zich richt op het Westen van Nederland. De afkorting CAIW staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Nu levert Caiway hoogwaardig glasvezel internet diensten aan particulieren met gegarandeerde internetsnelheden tot 500Mb/s. Naast internet is het tevens mogelijk om pakketten te kiezen met televisie en telefonie. Caiway biedt naast drie standaard Alles-in-1 pakketten ook een aantal interessante aanvullende opties aan voor hun klanten.

Triple-Play glasvezel

Met een glasvezelverbinding tot aan de deur kan Caiway hoogwaardig glasvezel internet aanbieden. Caiway levert daarnaast ook Full HD televisie en telefonie.

Internet via Caiway

Glasvezel maakt het mogelijk om op dezelfde snelheid te zenden en te ontvangen. Caiway garandeert dat de snelheid die u kiest ook daadwerkelijk tot aan huis wordt geleverd. Er bestaat de keuze uit drie internetsnelheden; 75Mb/s, 250Mb/s en 500Mb/s.

Primaire kenmerken Internet

 1. Snelheid tot 500Mb/s
 2. Gelijke snelheid Upstream en Downstream
 3. Internetsnelheid garantie
 4. Optionele Internet Veilig beveiliging

Televisie via Caiway

In het standaard pakket bevinden zich ruim 70 televisiezenders, 30 zenders zijn beschikbaar in Full HD. Naast het standaard aanbod is het mogelijk extra zenderpakketten te nemen zoals Fox Sports Eredivisie en Film1. Interactieve TV is ook een optie, hiermee kunt u NPO 1,2 en 3 tot 8 dagen terugkijken, programma’s pauzeren, terugspoelen en opnemen.

Primaire kenmerken Televisie

 1. Standaard 70 televisiezenders waarvan 30 zenders in Full HD
 2. Garantie dat HD zenders ook daadwerkelijk in Full HD beschikbaar zijn
 3. Extra zenderpakketten voor een aanbod op maat
 4. Optioneel interactieve televisie

Telefonie via Caiway

Bellen via Caiway vaste telefonie wordt afgerekend per seconde, niet per minuut. Zo betaalt u dus nooit teveel. Daarnaast is het mogelijk een vast bedrag per maand te betalen voor onbeperkt bellen in Nederland.

Primaire kenmerken Telefonie

 1. Bellen per seconde, niet per minuut
 2. Optie voor onbeperkt bellen in Nederland
 3. Lage belkosten voor binnen- en buitenland

Voor extra veiligheid is het mogelijk Internet Veilig als extra dienst af te sluiten. Hiermee kunt u alle apparaten in huis beveiligen tegen virussen, malware phishing mails en andere veiligheidsrisico's.

Caiway Alles-in-1

Bij een Alles-in-1 abonnement van Caiway zult u direct besparen op uw abonnementskosten. Wanneer u kiest voor 250Mb/s of 500Mb/s internet snelheid krijgt u zelfs de eerste twee maanden een korting op de abonnementskosten. U kunt zelf kiezen of en welke extra opties u wilt zoals extra televisiezenders, onbeperkt bellen of Internet Veilig bescherming voor uw computers en mobiele apparaten in huis.

Stap nu over op een Alles-in-1 pakket van Caiway »< Terug naar alle nieuwsberichten

Andere nieuwsberichten


Geen aansluitkosten T-Mobile wanneer u via overstap.info overstapt
Geplaatst op: 17-12-2017
Wie overstapt naar T-Mobile Thuis betaalt normaliter eenmalig 30 Euro aansluitkosten. Maar wie overstapt via overstap.info betaalt nu tijdelijk géén aansluitkosten.


Nu ook de pakketten van NLE beschikbaar op overstap.info
Geplaatst op: 18-08-2017
Het is alweer 10 jaar geleden dat de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) begon op de energiemarkt. Ze wilden toen deze sector een nieuwe impuls geven met een scherpe prijsstelling en een uitstekende dienstverlening. Mede dankzij vele reclamespots op radio en televisie wisten ze in een periode van 10 jaar een marktaandeel van 7 procent te behalen, daarmee hebben ze nu bijna 800.000 klanten. Nu heeft de NLE besloten om ook de internetmarkt nieuw leven in te blazen met een alles-in-1 aanbod die ook weer scherp geprijsd is via een betrouwbaar en snel netwerk op basis van dezelfde dienstverlening en service.