Nu ook de pakketten van NLE beschikbaar op overstap.info

Geplaatst op: 18-08-2017

Het is alweer 10 jaar geleden dat de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) begon op de energiemarkt. Ze wilden toen deze sector een nieuwe impuls geven met een scherpe prijsstelling en een uitstekende dienstverlening. Mede dankzij vele reclamespots op radio en televisie wisten ze in een periode van 10 jaar een marktaandeel van 7 procent te behalen, daarmee hebben ze nu bijna 800.000 klanten.

Nu heeft de NLE besloten om ook de internetmarkt nieuw leven in te blazen met een alles-in-1 aanbod die ook weer scherp geprijsd is via een betrouwbaar en snel netwerk op basis van dezelfde dienstverlening en service. Het is de bedoeling om binnen een periode van 5 jaar maar liefst 10 procent marktaandeel te bereiken. Met hun aanbod van internet, televisie en telefonie maken ze een goede kans.

De NLE heeft naast de traditionele koperdraad ook glasvezelverbinding waar deze leverbaar is. De internetverbinding op basis van koper gaat via het telefoonnetwerk, er wordt gebruikt gemaakt van het KPN netwerk. Dat geldt overigens ook voor de glasvezelverbinding, dit is een moderne, snelle en zeer betrouwbare methode om verschillende soorten data te verzenden. In tegenstelling tot de snelheidsbeperking bij koper wanneer het huis verder ligt van de wijkcentrale, is dat bij glasvezel niet het geval. De uploadsnelheid ligt daarbij net zo hoog als de downloadsnelheid. Glasvezel werkt met een heel dunne, transparante vezel waar data als licht doorheen wordt geschoten.

Net zoals internet wordt ook de televisiedienst geleverd via het KPN geleverd, zowel abonnees met koper als met glasvezel kunnen genieten van interactieve televisie met veel uitgebreide mogelijkheden. In het TV Basis pakket zitten al direct 117 televisiekanalen die je verder kunt uitbreiden met zenders als Film 1 of Fox Sports met de TV Plus zenderpakketten. Van het televisieaanbod worden 45 kanalen in HD aangeboden, en er zijn ook 100 radiozenders om naar te luisteren. De interactieve televisie mogelijkheden maken het nog interessanter met film en series kijken wanneer dat jou uitkomt, en een interactieve televisiegids.

Het zou geen compleet pakket zijn zonder Bellen Standaard waarmee je voordelig nationaal en internationaal kunt bellen naar vaste en mobiele nummers. Voor mensen die veel bellen kun je voor 5 euro per optie kiezen voor Bellen Onbeperkt Vast, Bellen Onbeperkt Buitenland of Bellen Onbeperkt Mobiel.

Tijdens de eerste 9 maanden is er een speciaal aanbod van €29,95 per maand voor het NLE alles-in-1 pakket, na deze periode betaal je €39,95, waarmee ze nog steeds een scherp tarief aanbieden. Voor bestaande klanten van NLE energie is er een extra en eenmalige korting van €25,-.< Terug naar alle nieuwsberichten

Andere nieuwsberichten


Geen aansluitkosten T-Mobile wanneer u via overstap.info overstapt
Geplaatst op: 17-12-2017
Wie overstapt naar T-Mobile Thuis betaalt normaliter eenmalig 30 Euro aansluitkosten. Maar wie overstapt via overstap.info betaalt nu tijdelijk géén aansluitkosten.


Nieuw op overstap.info: het aanbod van Caiway
Geplaatst op: 18-08-2017
Caiway is een merknaam van het bedrijf CAIW dat bestaat sinds 1981 en zich richt op het Westen van Nederland. De afkorting CAIW staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Nu levert Caiway hoogwaardig glasvezel internet diensten aan particulieren met gegarandeerde internetsnelheden tot 500Mb/s.