Geen aansluitkosten T-Mobile wanneer u via overstap.info overstapt

Geplaatst op: 17-12-2017

Wie overstapt naar T-Mobile Thuis betaalt normaliter eenmalig 30 Euro aansluitkosten. Maar wie overstapt via overstap.info betaalt nu tijdelijk géén aansluitkosten.

Provider Internet is onderdeel van SEVENTY9 en werkt al lang samen met T-Mobile. Hierdoor zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen beschikbaar die niet direct op de site van T-Mobile gevonden kunnen worden. Zo ook deze promotie. En dat is mooi meegenomen!

Het enige dat u moet doen om van dit aanbod gebruik te maken is gebruik te maken van deze actielink. Wanneer u op deze link klikt, wordt de korting automatisch op de website van T-Mobile toegepast.< Terug naar alle nieuwsberichten

Andere nieuwsberichten


Nu ook de pakketten van NLE beschikbaar op overstap.info
Geplaatst op: 18-08-2017
Het is alweer 10 jaar geleden dat de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) begon op de energiemarkt. Ze wilden toen deze sector een nieuwe impuls geven met een scherpe prijsstelling en een uitstekende dienstverlening. Mede dankzij vele reclamespots op radio en televisie wisten ze in een periode van 10 jaar een marktaandeel van 7 procent te behalen, daarmee hebben ze nu bijna 800.000 klanten. Nu heeft de NLE besloten om ook de internetmarkt nieuw leven in te blazen met een alles-in-1 aanbod die ook weer scherp geprijsd is via een betrouwbaar en snel netwerk op basis van dezelfde dienstverlening en service.


Nieuw op overstap.info: het aanbod van Caiway
Geplaatst op: 18-08-2017
Caiway is een merknaam van het bedrijf CAIW dat bestaat sinds 1981 en zich richt op het Westen van Nederland. De afkorting CAIW staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Nu levert Caiway hoogwaardig glasvezel internet diensten aan particulieren met gegarandeerde internetsnelheden tot 500Mb/s.