Overzicht internet providers

Overstappen van provider hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Regelmatig worden consumenten ervan weerhouden om over te stappen omdat het teveel gedoe zou opleveren. Terwijl de meeste internet providers meehelpen met overstappen naar een andere provider. Dit bespaart u veel tijd en u kunt ondertussen maandelijks geld besparen met uw voordelige internet provider.

De diverse providers bieden een zogenaamde overstapservice aan. Ze zeggen voor u het contract op en sluiten u op dezelfde dag direct weer aan. U zit zo geen dag zonder internet en u krijgt bij de meeste providers zelfs een gratis monteur aangeboden. Profiteer dus vandaag nog door over te stappen van internet provider.

De bekendste internet providers op een rijtje

Onlinel
Online.nl is een dochterbedrijf van T-Mobile en is een prijsvechter in de internet provider markt. Online.nl biedt complete pakketten, met en zonder telefonie en digitale televisie, die naar eigen wens verder aan te passen zijn, voor een doorgaans laag maandtarief.
Bekijk de pakketten van Online »  |  Naar de website van Online »
Telfort
Telfort is een ADSL aanbieder die gebruik maakt van het netwerk van KPN. Telfort biedt diverse internet pakketten tegen scherpe tarieven, u kunt kiezen uit instap pakketten of uitgebreide pakketten. Als u nog sneller internet wilt dan kunt u kiezen voor glasvezel internet. Telfort is bezig om het glasvezel netwerk steeds verder uit te rollen in Nederland.
Bekijk de pakketten van Telfort »  |  Naar de website van Telfort »
Tele2
Net als Online.nl en Telfort is Tele2 een prijsvechter, die tegen lage tarieven internet, televisie en telefonie aanbiedt. Regelmatig komt Tele2 zelfs als goedkoopste aanbieder uit de bus. Niet alleen op gebied van mobiele telefonie is Tele2 een gevestigde naam, maar kan het wel degelijk een interessante optie zijn wanneer u overweegt naar een andere internetaanbieder over te stappen.
Bekijk de pakketten van Tele2 »  |  Naar de website van Tele2 »
Ziggo
Ziggo behoort tot één van de grootste aanbieders in alles in 1 pakketten. Een groot aantal consumenten stapt met de overstapservice over naar Ziggo als internet provider. Een nadeel van Ziggo is dat het niet mogelijk is om alleen internet te krijgen bij de provider en dat Ziggo geen landelijke dekking heeft. Wel biedt Ziggo diverse extra’s in haar pakketten.
Bekijk de pakketten van Ziggo »  |  Naar de website van Ziggo »
KPN
KPN staat vooral bekend om de voordelige alles-in-1 pakketten. Naast een totaal pakket kunt u bij deze internet provider ervoor kiezen om alleen een internet pakket af te sluiten. Een internetverbinding van KPN kan gewoon via de telefoonkabel (ADSL) of via glasvezel. Glasvezel is een stuk sneller dan regulier internet. Alleen heeft nog niet iedereen in Nederland de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Als er geen glasvezel is dan kunt u bij KPN nog steeds vertrouwen op een betrouwbaar en stabiel netwerk. s
Bekijk de pakketten van KPN »  |  Naar de website van KPN »
XS4ALL
XS4ALL is één van de eerste internet providers van Nederland. De provider staat bekend als een provider met de beste klantenservice. Regelmatig wordt de internet provider als beste getest in Nederland, door onder meer de Consumentenbond. XS4ALL staat vooral bekend om de uitgebreide alles in 1 pakketten en uitgebreide service. Bij de alles in 1 pakketten zit lang niet alleen bellen, internet en televisie kijken. Vaak kiest de consument dan ook voor XS4ALL vanwege de uitstekende service en de uitgebreide alles in 1 pakketten.
Bekijk de pakketten van XS4ALL »  |  Naar de website van XS4ALL »
T-Mobile
Hoewel velen T-Mobile kennen als aanbieder van mobiele telefonie, biedt T-Mobile meer dan alleen dat. T-Mobile biedt namelijk onder de naam "T-Mobile Thuis" ook DSL en glasvezel internet aan, oftewel de vaste internetaansluiting voor thuis. Dit aanbod wordt daarbij aangevuld met vaste telefonie en interactieve televisie.
Bekijk de pakketten van T-Mobile »  |  Naar de website van T-Mobile »
Fiber
Fiber is een provider die concurreert op prijs, maar tevens service hoog in het vaandel heeft. Fiber biedt DSL en glasvezel en levert standaard de hoogst haalbare snelheid op uw adres.
Bekijk de pakketten van Fiber »  |  Naar de website van Fiber »
Youfone
Youfone is voornamelijk bekend van goedkope mobiele telefonie, maar sinds 2017 ook actief op gebied van vast internet. Als prijsvechter gaan ze de concurrentie aan met andere aanbieders die met name op prijs het verschil proberen te maken.
Bekijk de pakketten van Youfone »  |  Naar de website van Youfone »